300 milionů Kč – skvělé vykročení do nového roku



S novým rokem přicházíme s velmi pozitivní zprávou. Společnost ZFP Gold, a.s., dosáhla na počátku roku 2019 velkého úspěchu, když překročila metu 300 000 000 Kč v celkovém objemu objednávek investičního zlata od počátku činnosti společnosti. Na tuto událost jsme patřičně hrdí, protože to vypovídá o důvěře klientů, kterou se nám za dva roky podařilo vzájemně vybudovat. Partnerství s klienty považujeme z dlouhodobého hlediska za klíčové. Tuto cestu, prostřednictvím které chtějí dlouhodobě uchovávat hodnotu svých úspor, chceme neustále zlepšovat.
 
Spolupráce se ZFP Gold má jednu nespornou přidanou hodnotu v podobě pravidelného zajišťování kvalitních informací, které mohou naši klienti získávat prostřednictvím unikátního systému vzdělávání na seminářích. Významnou roli v posilování důvěry hrají naši kvalitní lektoři a zejména obchodníci, kteří jsou svou odbornou radou v terénu vždy připraveni našim klientům doporučit optimální řešení při investování do zlata. Současně s tím vylepšujeme technické zázemí, informační systém a obchodní aplikace, abychom vytvářeli uživatelsky příjemné prostředí s minimem administrativy pro naše klienty.
 
Pavel Heč
předseda představenstva ZFP Gold, a.s.

 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.