JAK SE DĚDÍ ZLATO?

ZFP-sablona.png

Zlato je vysloveně generační investice, proto se stává, že zlaté slitky nebo mince jsou běžnou součástí dědictví.

Pokud už měl zesnulý zlaté slitky doma, je situace pro dědice výrazně snadnější. Investiční zlato totiž není vázáno na konkrétní jméno, a pokud se dědici dohodnou doma mezi sebou, že si zlato mezi sebe rozdělí (nebo jej prodají a rozdělí si následně hotovost), vůbec nemusí jít slitky do dědického řízení. Pokud se ale dědici nedohodnou, notáři se celková gramáž slitků nahlásí a ten následně rozhodne, komu a kolik gramů zlata připadne.

Co ale dělat v případě, že měl zesnulý aktivní smlouvu a spořil si na Zlatý Finanční Program? Pak k němu u nás existuje smlouva a my Vám k ní rádi sdělíme podrobnější informace. Poté se stačí na ZFP Gold obrátit už s hotovým notářským usnesením, kde bude určený dědic. Podrobnosti o smlouvě si od nás zjistí sám notář. 

- Jestliže chce dědic dál ve spoření pokračovat, rádi na něj na základě notářského rozhodnutí smlouvu přepíšeme. 

- Pokud by chtěl dědic následně spoření ukončit, pak může smlouvu dle platných pravidel popsaných ve Všeobecných obchodních podmínkách ZFP Gold samozřejmě vypovědět.

 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.