ZFP Gold, a. s. zažívá zlaté časy. OBJEM OBJEDNANÉHO ZLATA DOSÁHL MILIARDY, produkce trhá rekordy

Datum: 28. 2. 2021 

Rok 2020 probudil u českého klienta touhu po investování do zlatého kovu a jak se zdá, ani letos to nebude jiné. Produkce ZFP Gold od poloviny loňského roku úspěšně stoupá, v lednu dosáhla tehdejšího maxima - nejvíce uzavřených smluv Zlatého Finančního Programu za jeden měsíc. A únor tuto laťku ještě o dalších 72 % zvedl! V meziročním srovnání loňského a letošního února produkce smluv na spoření do zlatých slitků stoupla o neskutečných 243 %!

Rekordní produkce s sebou samozřejmě nese také větší objem práce: dohled nad každodenním pohybem ceny zlata, objednávky slitků ze zahraničních rafinerií, následně příjem zásilek, jejich evidence, kontroly plateb a stavu zásob, manipulace se zásilkami, důkladné zabalení a následná distribuce klientům v České republice i na Slovensku.

Na infolince zvládáme odbavit desítky hovorů týdně, odepisujeme na e-mailové dotazy, abychom na dálku poradili klientům i našim spolupracovníkům při nákupu i výkupu zlata, případně při sjednávání Zlatého Finančního Programu.

Jsme na to připraveni, náš tým se v posledních měsících trošku rozrostl. Navíc nás práce baví a jsme rádi, když vidíme, že náš byznys funguje.

Snažíme se také vyslyšet hlasy našich kolegů z obchodní sítě a postupně upravujeme v systému procesy investice do zlata i stříbra tak, aby pro ně i pro nás byly co nejjednodušší a přitom efektivní. Hledáme také nové produkty, které by se mohly v naší nabídce časem objevit.

Za dobu 4 let fungování společnosti jsme společně s našimi spolupracovníky v obchodní síti dokázali zobchodovat zlato v celkovém objemu více než 1 miliardy Kč. Je to pro nás velký závazek.

Vážíme si důvěry klientů ve značku ZFP, bez které by neměli důvod s námi investovat. Děkujeme také našim spolupracovníkům, kteří chápou důležitost diverzifikace majetku a doporučují svým klientům investovat i do drahých kovů.

sarka-fajtova-kruh-2.png

                                                                                                                                                                                             Za tým ZFP Gold, a.s.
                                                                                                                                                                                           Bc. Šárka Fajtová
                                                                                                                                                                                          místopředsedkyně představenstva

 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.