PAMP FORTUNA - NOVÉ SLITKY S CERTIFIKACÍ CARBON TRUST

V polovině dubna 2023 začala švýcarská rafinerie PAMP razit a balit první zlaté investiční slitky (zatím pouze 31,1 g) s novou zadní stranou, na které se nachází zelený štítek Carbon Trust, a s novou číselnou řadou, začínající písmenem N.

Brzy se už i naši klienti mohou s takovými slitky setkat. Nemusí se ničeho obávat, špičková švýcarská kvalita investičního zlata zůstává. Jsou to první ražené zlaté slitky s certifikací Carbon Neutral od společnosti Carbon Trust. Jde o odkaz na minimalizování uhlíkové stopy rafinerie i jejich dodavetelů. Podobnou certifikaci získaly i lité zlaté cíhly PAMPu o hmotnosti 1 kg a 12,5 kg.

-- Certifikace Carbon Neutral demonstruje závazek společnosti k dekarbonizaci svého produktového portfolia prostřednictvím měření stop svých produktů, přijetí plánu řízení uhlíkové stopy a kompenzace zbývajícího dopadu prostřednictvím podpory ekologických projektů. --

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.