Vsadili jsme na dostupnost a jednoduchost

Pavel Heč



Vážení příznivci zlata,

když jsme v únoru 2017 prakticky spouštěli projekt prodeje investičního zlata, vsadili jsme na jeho dostupnost a jednoduchost sjednání. Tento koncept se velmi osvědčil. Spokojenost je na obou stranách. Spokojeni jsme my s obchodními výsledky společnosti a spokojeni jsou především naši klienti a spolupracovníci. Vypovídají o tom jejich kladné odezvy a výborné reference, které šíří dál mezi své přátele a známé. Těch si velmi vážíme a chtěl bych velmi poděkovat všem, kteří doporučili náš Zlatý Finanční Program novým zákazníkům.

Dosavadní počet více než 1800 sjednaných smluv a celkový objem nasmlouvaného zlata ve výši přes 35 kg, představující hodnotu přesahující 0,25 miliardy Kč nás těší a zároveň je pro nás zavazující. Inspiruje nás ke zlepšování našich produktů. V poslední době to bylo zejména rozšíření našeho produktového portfolia o produkty renomované švýcarské společnosti PAMP. Ve stádiu intenzivních příprav je nový interní informační systém, kterým vylepšíme komfort našich služeb. A vrcholí rovněž testování systému pro Slovensko a přípravy na vstup na slovenský trh.
 
Mě osobně i mé kolegy z managementu a administrativního zázemí společnosti velmi těší, že můžeme každodenně uspokojovat Váš zájem o nákup zlata. Naším dlouhodobým cílem je dostat zlato do každé rodiny. Je to součást firemní filozofie, kdy vzděláváme spoluobčany ve financích a pomáháme jim budovat si vlastní finanční nezávislost. Investiční zlato, jako trvalý uchovatel hodnoty majetku a diverzifikační faktor všech rozumně konstruovaných investičních portfolií, hraje na této cestě k finanční nezávislosti zcela nezastupitelnou roli.

Přeji Vám v oblasti investic jen ta správná rozhodnutí. Mezi námi, zlatem nikdy nic nepokazíte.

S úctou a pozdravem

Pavel Heč
předseda představenstva ZFP Gold, a.s.
 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.