Zlato je ideální pro diverzifikaci investičního rizika

diverzifikace investičního rizika



Majetek je zapotřebí diverzifikovat, tedy rozkládat riziko ekonomických výkyvů. Židovským pravidlem je vložit část majetku do peněz, část do nemovitostí a část do komodit.

Není dobré sázet všechny peníze na jednu kartu. Sice to každý potvrdí, ale drtivá většina lidí to tak dělá. Pravdou je, že se v rodinách využívá více finančních produktů (stavební spoření, doplňkové penzijní spoření nebo PP, životní pojištění, akcie, apod.), některý je krátkodobý, dlouhodobý, konzervativní a třeba i dynamický a za to určitě pochvala. Ale stále je to pouze jeden trh – peníze. Ty ale v historii ztratily hodnotu, kupní sílu. Peníze byly v minulosti i bezcenné a dokonce se nimi i topilo. Krize v letech 2001 a 2008, pád akcií i o více než 50%, měnová reforma, 30. léta - hospodářská krize, první hyperinflace, která zde byla 300 let před našim letopočtem . Toto je důkazem, že sázet pouze na tento trh může být nebezpečné.

ZLATO funguje několik tisíc let, stále si udržuje svoji trvalou hodnotu a je celosvětově obchodovatelnou měnou. Na českých bankovkách bylo dříve napsáno - Bankovky jsou kryté zlatem a jinými aktivy Československé Národní Banky. Dnes je na nich uvedeno, že padělání je trestné (vlády peníze ale tisknou), na Euru není napsáno vůbec nic a na americkém dolaru je uvedeno "Věříme v Boha". Za posledních 5 let se vytisklo 3x více dolarů, než za 40 let před tím. Chcete na toto vsadit budoucnost svých úspor?

Nikdy se totiž nestalo, že by všechny 3 trhy šly zároveň nahoru nebo dolů, ale působí jako "PUMPA". To znamená, že poklesy jednoho trhu jsou vyrovnány zisky druhého trhu.

Nebuďte jen IN, buďte GOLD!
 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.