Zlato vnímám jako velkou obchodní příležitost

Petr Doležel


 

Představujeme Vám úspěšného strukturního ředitele, jehož obchodní tým dnes patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím obchodním strukturám v rámci celé ZFP. Zázemí jeho Strukturní regionální kanceláře č. 140 má sídlo v Brně v Triniti office center na ulici Trnitá 9. I pro jeho spolupracovníky postupně nabývá investiční zlato na významu především pro svou jednoduchost a nesporný obchodní potenciál.
 
„Zlato vnímám jako investiční nástroj, který je velmi důležitým prvkem diverzifikace portfolia našich klientů. Z obchodního hlediska je v tomto produktu obdobný potenciál, jako u prodeje realitního fondu. Jsou to produkty, se kterými se u klientů běžně nepotkáváme. Je proto otázkou, kdo je nabídne klientovi jako první. Prodej zlata pro nás přichází v pravou chvíli. Pro klienty, kteří nedůvěřují finančním institucím, jsme totiž donedávna neměli žádnou nabídku. S příchodem zlata, které není “virtuální” a lze si na ně přímo sáhnout, se situace změnila a my tak můžeme prostřednictvím tohoto produktu oslovit zcela nové klienty.
 
Využijme proto této velké obchodní příležitosti. Zlato vlastní pouze minimum běžných klientů, kteří se po těchto investičních nástrojích doposud jen rozkoukávají. Ta většina na trhu čeká na nás, až je oslovíme."
 
Tak pojďme do toho!
 
Ing. Petr Doležel
strukturní ředitel ZFP akademie, a.s.

 

Mám zájem o služby

Naší hlavní službou je poskytování investičního zlata, které je dnes dostupné všem. Můžete si na něj třeba našetřit se Zlatým Finančním Programem, který Vám to umožní. Chcete se dozvědět více? Pošlete nám svůj e-mail a my se Vám ozveme zpět.